Organizare / Echipa

Echipa de bază

Adrian Bădilă

Senior consultant internațional, Senior trainer internațional, Manager proiect, Expert administrație publică

Director al ALMARO Training, a fost certificat ca formator şi manager de proiect de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, ca mediator şi ca formator principal de către Consiliul de Mediere şi în calitate de consultant de către Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID).
Ca formaţie de bază este inginer de electrotehnică (Universitatea Politehnică Bucureşti) şi a absolvit programul de Master în Administraţie Publică (Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie). A absolvit cursuri de specializare în SUA – în domeniul administraţiei publice, şi în state ale Uniunii Europene – în domeniile protecţia mediului, managementul conflictelor, dezvoltare durabilă, administraţie publică, planificare strategică, formare de formatori, accesarea fondurilor europene.
De asemenea, s-a specializat în domeniul alternativelor de rezolvare a disputelor, absolvind cursuri de mediere organizate de Fundaţia pentru Schimbări Democratice şi Canadian International Institute for Applied Negotiation (pe teme ca alternative de rezolvare a disputelor, mediere, mediere avansată, în perioada 1997 – 1999), cursul de bază privind rezolvarea disputelor organizat de Austrian Study Center for Peace and Conflict Resolution (în anul 2000), cursul postuniversitar „Transformarea paşnică a conflictelor. Metoda TRANSCEND” organizat de Transcend Peace University (în anul 2007) şi cursul “Tehnici avansate de mediere” organizat de Fundaţia pentru Schimbări Democratice (2011).
Deţine experienţă de 15 ani în administraţia publică, ocupând următoarele funcţii:
  • Secretar de Stat – Ministerul Consultării Publice și Dialogului Civic
  • Secretar de Stat – Director general al Institutului Naţional de Administraţie
  • Subprefect al Municipiului Bucureşti
  • Consilier general în Consiliul General al Municipiului Bucureşti
  • Viceprimar al Sectorului 6 Bucureşti
  • Consilier Local pentru Sectorul 6 Bucureşti.
Lucrează de peste 25 ani ca formator şi de peste 20 ani ca şi consultant în domeniile dezvoltare durabilă, administraţie publică, planificare strategică, managementul disputelor.

Lavinia Andrei

Consultant internaţional în domeniul energiei , mediului şi schimbărilor climatice, Senior trainer internațional, Manager proiect

A absolvit Facultatea de Energetică la Universitatea Politehnica Bucureşti, România şi are diplomă de Master în Administraţia Publică la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Absolvent al cursurilor de perfecţionare LEAD pentru conducere şi dezvoltare in domeniul mediului (1998 – 2000) în China, Germania, România, Republica Moldova, Norvegia şi Canada şi a altor cursuri organizate de universităţi de prestigiu, precum Universitatea Georgetown ( SUA ) şi Universitatea Cambridge (Marea Britanie) .

Începând cu anul 1998 Lavinia Andrei este cunoscută în calitate de preşedinte al Fundaţiei TERRA Mileniul III, ONG de protectia mediului, concentrându-se în principal pe aspectele legate de schimbările climatice.

Ea are o vastă experienţă în management de proiect şi expertiză în domeniul energiei din surse regenerabile, eficienţa energetică, precum şi problemele legate de schimbările climatice.

Între 2007 şi 2010, Lavinia a fost nominalizat de către Guvernul român în calitate de reprezentant al ONG-urilor pentru Comitetul Economic şi Social European de la Bruxelles, unde a contribuit la politica europeană în domeniul energiei, mediului şi schimbărilor climatice.

Lavinia are expertiză de consultanţă în domeniul energiei şi schimbărilor climatice și planificare strategică, colaborând cu  diferite instituţii, cum ar fi UNDP România şi Banca Mondială.

Echipă Coordonare